Tuesday, August 11, 2009

Aina

Disebabkan lama dah tak hapdate,just upload gambar Aina n her cousin..yg tgh gelak sakan nie....
## Risau dengan Virus H1N1,skg setiap ptg balik naik komuter dari Shah Alam ke Setia Jaya(Sunway) ~~~~huhu..tension
Nak wat camner tak sanggup aku nak stay kat hostel,tinggalkan Aina dengan Mr Hubby.


4 comments:

weeda said...

Hihihi comelll Aina gelak sakan..weh ada award kat blog aku..nnt free2 amek ek..take care :)

mamaaina said...

okei...tqq

mariaariffbaby said...

jangan lupa pakai mask tuh..
roha preggy kan..

selamat berpuasa untuk roha and famili..

send my regards to kak ana yer

Nur said...

alahai...comeynya anak dara tuh!!gigi da penuh yer!yana gigi geraham byk lom tumbuh lg..nasib baik skrg ni x de masalah da gosok gigi dia cam dedulu...

selamat berpuasa eh!