Friday, October 30, 2009

Entahlah labu

Sejak duk Melaka nie, jarang dah i meng'update blog...mood tarak +++++ banyak lagi kerja....

Alhamdulillah..kesihatan bertambah baik..zaman mabuk2 sudah berakhir....bertambah aktif ada....sekarang kursus 3 bulan di Shah Alam dah -end- so, pulang lah i ke Melaka semula, berdua2an ngan Aina di Kuaters tu..syukur sesangat Aina tak banyak ragam..cuma last week demam panas jugak..rindu abah n kengkawan lama dia kot.....macam terpaksa je ke taska baru dia nie....tapi oklah..

Hari nie sempat lah juga curi2 update blog....walaupun..busy bangat sebab hari ni ada function Majlis Bersama Jabatan ,KSU dari KBS,Putrajaya n rombongan cik kiah dtg. So, bahagian kita org nie yg busy bangat..dah kata bahagian hospitaliti, student we allz yg kena set up meja, masak, hias etc....huh samapai ke malam pulak tu. Nape gaya kena seret lgi Aina ke office ptg nie, Mr Hubby smpi malam, sapo nak jaga...

Cerita semula tang perut ku ini, hari tu ada scan, bayangan tak jelas , scan kat HUKM tu old fashion da....nampak macam girl, tapi tak jelas, tapi kali nie,perut kecil sikit, ramai kata boy.Tapi naluri ku..lebih kepada gegirl..nama pun dah ada, cuma nama baby boy jer tarak lagi nie.Tak perlah, mana2 pun yg penting sihat walafiat..kat Melaka nie tak sempat nak pi check up lagi..insyaAllah harus i pergi next week.


Okielah cahau chin chau.......nak prepare ubtuk dinner function malam nie, American Service style....menci mak!!!!! byk kerja huh....western lah pulakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!


1 comment:

mariaariffbaby said...

takpe roha..
yang penting sihat, mmmy and baby k