Saturday, February 13, 2010

Sedang berpantang


Salam semua,


alahai Aina main sorok2 kat belakang baby pulak

Hari ni dah masuk hari ke 19 aku berpantang , ini bermakna umur Nur Aleeya Yasmin pun dah 19 hari, sekarang we allz berada di Penang, baru smpi semalam, tok dia buat kenduri dodoi baby ala style org belah sini lah,aku ikut jer.


Nur Aleeya Yasmin dilahirkan pada 25hb Jan 2010,tepat 9.15pagi di Hospital Serdang. Tiga kali teran dah keluar baby,memang senang betul lahirkan Aleeya kali ni berbanding Aina dulu.Berat masa lahir 3.19 kg dan masuk hari ke9 dah naik ke 3.5kg.Kuat menyusu Aleeya nie.


Isnin balik semula Puchong berpantang sendiri di rumah sendiri,Sabtu baru balik kampung aku semula.Berpantang kali nie memang merata aku pie.Macam tak pantang pulak.IShhhhh.......

Semangat breastfeed memang sedang berkobar2 la nie, harap2 dipermudahkan lah bila dah start masuk kerja nanti.Amin.




masa hari ke-10




4 comments:

Sayang.Ibu said...

wahhh...aina dah transform jadik kakak aina yerrr... tahniah yer di atas kehadiran orang baru.. take care.. ;)

mamaaina said...

TQ, memang dah transform jadi transformer pelindung adik dia,org lain tak blh pegang langsung,nanti keluarlah jeritan batin dia

mariaariffbaby said...

happy berpantang dear!
=D

Ealyie said...

congrate beb,
kumpol anak dara jua kekdahnya ko nieh.. ehehehe.. ko tggu aku dtg pinang anak2 dara ko satu hari nanti wehh..;p