Monday, May 24, 2010

Bekerja Di hari Sabtu & Ahad


 

Sabtu & Ahad lepas ada Program Skill For Youth (melibatkan pelajar2 sekolah menengah sekitar negeri Melaka), so kenalah turun padang, heret sekali Aina, nasib baik Mr Hubby ada, so adalah orang jaga Aleeya kat rumah.Aina memang over excited bila dpt ikut,yg geram tu time aku mengajar time tulah dia minta dukung..ishhhh...kaki sakitlah aperlah(masa duk lari sana sini x ingat dunia)...dia syoklah ramai abang2 & kakak2 yg duk layan dia.

2 comments:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..
kak intan pun penah bawak si ecah p pjbt sabtu ahad

ya allah, dari nak cepat..jadi lambat buat keja la..

serik dah nak bawak budak kecik ni p pjbt lagi..

Anonymous said...

Kesian anak2. Kecil2 ibu dah terasa susah. Jangan merungut hilang pahala.