Saturday, October 18, 2008

Open House (hapdate)


Dapur aku tak berasap hari nie..byk pula jemputan open house. So,breakfast hari ni just nyamah roti bakar jer..kasi perut longgar2 sikit. Jemputan pertama : Cheras , ke2: Taman Maluri, ke3:Jauh lah pulak ,Kajang.Tu pun ada satu lg kat Rawang ..tak pi kot..jauh bebenor.


**** Memang semput perut aku semalam.....dalam ting tong badan tak sihat nie...pi juga open house tu.Daripda nasi beriani, nasi impit kuah lodeh,satay,nasi tomato,laksa,mee rebus.....semua aku tibai. Tapi makan takder feel pun..sebab selsema n batuk nie. Sampai rumah terus down....langsung demam.HUHUHUH.........tak larat betul.


nie jer lah picture yang sempat aku snap. Masa nie kat Kajang....ambik kau siap pasang kanopi lagi.Nie rumah member Mr Hubby

1 comment:

NUR said...

alamak...raya sakan ke?i keje lagi ni huhuhu...