Thursday, May 7, 2009

Tempat Baru_kini di Melaka


* Cafe yang bakal aku mencurah kan segala ilmu.


Malas nak story panjang2 so, sekarang aku di IKBN Alor Gajah Melaka.Sekarang dengan demam sikit coz rindu kan Aina yang ditinggalkan bersama Mr Hubby. InsyaAllah...nanti aku bawa Aina ke sini seteah urusan kuaters dan taska settle semua.Alhamdulilah taska memang sebelah kuaters jer. Dan aku kembali semula dalam bidang aku...mendidik anak bangsa..chewah.
Ps: Petang lepas kojer den balik Puchong.Rindu Bangat sama anakanda beta.

4 comments:

weeda said...

tahniah roha...waah dah jadi pendidik sekarang yer hehehe...o aina lom ikut lagi yer..msti dia rindu mama dia..hope sumer setel cepat k..take care

mamaaina said...

kena buka balik buku....otak dah berkarat byk nie...next week kena ganti lect. lain ngajar Gueridon services,,,mati aku...lama siut tinggalkan benda2 nie kan?

Nur said...

wah...term gueridon menatang tu pun da ngeri wehh...

selamat study & mengajar!
(err..cam cafe jer tempat belajar jer..kalu aku harus pikir makan jer!)

mamaaina said...

nur, hehehe..nanti harus2 term2 tu gue terjemah kan.

cafe tu untuk kelas amali pramusaji..harus2lah makan2 lepas tu.