Tuesday, May 19, 2009

Hye

Hampir sebulan dah aku di sini. Rindu nak berfoya2 dalam blogger.Tapi masa amat tidak menginzinkan. Terlalu penat mental and fizikal di sini mengalahkan aku kerja di tempat lama dulu.
Sekarang masih terkejut dengan budaya kerja di sini. Terlalu banyak task yg perlu aku handle selain mengajar...kejutan seh. Sekarang berpinar2 otak aku buat soalan exam student....oh....rindu saat2 bersenang lenang dulu.
Alhamdulilah..kunci kuaters dah dapat......tapi terpaksa pulak mendaki ke tingkat 4..takpe senaman kan. Kuaters pun complete n selesa bangat. So next week boleh lah aku start bawak Aina ke sini.
Petang nie..balik Puchong.....tak kosa nak ber weekend di sini.

Next week dapatlah seminggu bersama Mr Hubby n Aina di rumah..sebab ada kursus di FIM Kelana Jaya...so harus aku sanggup ulang alik jer dari rumah....tak kuasa aku nak stay kat sana.
Ok chau