Monday, April 20, 2009

Orang Baru


Tahniah kepada my sister yang baru menyambut kelahiran cahaya mata ke3 semalam. Baby boy & seperti yang dirancang my sis same birthday date with her 1st son.


Lepas je breakfast di pagi Ahad yg indah aku bergegas ke Ampang...take care her 2nd doter.....coz mysis dah nak masuk hosp pagi tu.So, lebih kurang 1.30 pm baby pun selamat keluar dan petang tu bergegas ke Ampang Puteri pulak.


Comel sesangat..n semangat nak tambah org baru berkobar2 pulak.:-))



5 comments:

weeda said...

Tahniah untuk akak ko :)

Nur said...

ha..bila tu?mehlaa preggy berjemaah..hehehehe...

mamaaina said...

IDA,
Tq bagi pihak kakak aku yer.

Nur,
work hard lah nie..belum rezekilah.ishhh.nak juga join the club.

Sayang.Ibu said...

tahniah yer..

BTW..
Kawan-kawan...
silalah ke blog baruku

http://mypreciousever.blogspot.com/

blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu...
Thanks...

"Intan a.k.a Sayang Ibu"

intanmaria said...

kirim salam kat kak ana..

say congrate to her..