Tuesday, April 7, 2009

Potluck Gathering





Last Saturday, we allz berenam yg sehati sejiwa nie ex-uitm, ada kan potluck gathering di rumah cik Fadhilah. Happening sesangat..yerlah sudah lama tidak berjumpa. Tapi enjoy jumpa korang sume. Sorrylah suppose aku kena bawak spagetti kan..tapi tak sempat lah nak masak...so aku belikan mangga jer....hahahhaha........
##ida aku curik gambar yer...muahahaha

6 comments:

mamadanish said...

dah besar dah aina ..
pakai sepit pulak tu!!!:)

mamaaina said...

mamadanish,

tak sedar pulak dia dah besar..hehee..still perasan like a baby.
sepit tu..wajib tau..gegirl lah kata kan

weeda said...

weh aku tak makan mangga yg ko bawak tu huhuhu...nanti masak spageti serang umah ko lak :P

mamaaina said...

ida...si padel kupas lambat...ko dah balik masa tu..nanti ko buat lah makan2 kat rumah baru..sure aku bawak spagetti special punya.

Nur said...

iuks..yana mmg sgt benci pakai sepit & ikat rambut...nk sikat rambut pun kena kejar satu umah..sampai kena upah mcm2 br nak..huhuhu..

mamaaina said...

Hihii..yana nak tunjuk rambut dia yg cantik tu kot.

Aina kureng tang rambut..tapi nak bergaya juga.