Sunday, January 16, 2011

Weekend yg happening

Semalam Sabtu, mak & abah datang ...sebabnya hantar my youngest sister ke sinilah...(baru habis SPM kan)  bosan meroyan duk kat rumah je...tu yang merayap ke rumah kakak dia ni.Lagipun nanti dia akan ikut aku & family pi cuti2 this coming Thursday.Ke mana? Tunggu..........

Tanpa disangka2 Kakak aku yg kat KL tu datang terjah sekali....so happening lah rumah ni....dengan anak2 buah + kanak2 ribena yang sedia ada kat rumah ni.

Pagi tadi....kami terjah ke Pengkalan Balak..tujuan asal abah nak memancing.....tapi yg lain2 apalagi duk follow lah sekali..lepak2 menghirup angin Selat Melaka.Best & enjoy bila dapat bersantai bersama familykan.



2 comments:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..
seronoknya ur weekend..

me?
sesi mengemas stor..aduih..dah macam tokang pecah kat dalam tuh

rohaadam said...

k.intan...mmg seronok bila semua berkumpul.

xper,bila dah settle kemas tu sure lapang dada tgk rumah kan.