Sunday, December 9, 2007

Hobi Baru Aina

tengah bersuka ria kat Giant Kinrara

sexy tak?


jangan makan colour tu sudah yer Aina

Aina ader hobi baru sekarang....hobi menconteng nath aper2 nath.lantaklah asalkan bahagia.Hari nie Sabtu,tak der plan nak pi mana duk umah jer lah...mengamuk jugak si Aina tu tadi ajak abah dia nak pi jalan,bawaklah dia ronda2 kat taman bawah tu..masuk jer umah terus melalak.

Activities Aina on today ialah menonton cd2 kegemaran dia tu....teletubbies and Kids song..abah pulak cuci kereta n pi pasar,mama godek2 pc nie,basuh baju,kemas rumah, masak nasi dan yg masak lauk abahlah..sebab abah lebih terrer dari mama...kihkihkih...

Dalam tak nak pi mana2 tadi hubby teringin pulak pi swimming,pi lah kat Club Golf Bandar Kinrara wuit tak ramai org hari nie, n dapatlah Aina merasmikan swimmming suit baru dia tu...suka betui2 dapat berendam yang kelakarnya underwear tu mama terbeli besarlah saiz M sorry erk Aina,boleh jer lah....

Lepas tu singgah Giant Kinrara pi kat kawasan permainan tingkat atas sekali tu...seronok betul lah dia main....

4 comments:

anamiraa said...

wuih seksi bangattt aina!

Bonda^Aina said...

sajer bagi peluang sexy skg...:-)

wanie said...

seronok nye aina gi swimming..wanie pun penah bawak irfan pegi playland kat giant kinrara tu..kiddy ride dia free kan..tapi irfan tak suka naik tu..

Bonda^Aina said...

wanie..
kiddy ride to fav. dia..nasib baik free kan...kalo tak kopak mama dia nie..:-)