Friday, December 7, 2007

PC Fair

Lunch tadi sempat merayap kat Conventian Centre(PC Fair) hujan renyai aku redah jer, sebab aku ada tujuan nak pi sana sebab ingat nak install maxis broadband kat rumah.Jumpa sorang minah nie Cyndia staff maxis lah, lepas dia bla bla bla..aku fikir jap yerlah sebab ader promotion kat PC Fair nie for 3 days jer, aku just bayar RM100 for activation,n waived 33 for 3 month for fee.Aku ambik starter pack yg RM68 tu jer,so for first 3 month aku just bayar RM35 jer lah...nie tgh pakai lah nieeeee..hhehehehe...senang aku nak buat assignment kat umah.Baguslah betui,just 5 minutes aku set up dah boleh terus surfing....baguih...baguih...

3 comments:

anamiraa said...

nasib baik tak pegi sabtu pagi. kot tak mesti kita terserempak kat sana kan hi hi hi hi

Bonda^Aina said...

tu lah tapi ramai sgt org..sebab dekat ngan office pi hari Jumaat jer...senang...

Bonda^Aina said...
This comment has been removed by the author.