Tuesday, August 26, 2008

Aina's Room Inspiration

Petang2 cam gie nie, macam biasa kalo aku enggak busy....jari jemari ni start lah dok mengodek2 keyboard menjelajah seluruh pelosok alam maya.
So,cuci-cuci kan mata anda melihat keindahan...ini...saja cari ilham untuk Aina's room.
This Entry juga special utk Mr Hubby.!!!
Usha..usha...yeerrrr


#planning for this Saturday.
1) 10am onwards :Hytex Warehouse sales di kepong.Akan ku heret Mr Hubby together2 n liltle princess akan ditinggalkan di taska.Tak kuasa aku nak bawa sama.
2) Lepas tu, maybe pi MPH warehouse sales kat Bandar Utama.








1 comment:

Nazathul Hamimi said...

memang cantik rekaan bilik untuk girls.. banyak pilihan, tak macam bilik boys..

nak g hytex?? saya baru gi minggu lepas.. pergi awal2 tau, sebab kalau lambat, nanti orang dah rembat yagn cantik2...