Tuesday, December 23, 2008

&%%$#U(

Geram!!!! sungguh aku hari nie.....GERAMMMMMMMMMMMMMMM

actually, semalam aku arrange 1 doc...yg memang TOP Urgent(besangkut paut Bonus)..to factory Batu Pahat....boleh hari nie depa tak terima..keep calling dari pagi cakap aku tak hantar #%&*%$#&....wei ingat aku tak buat kojer.....ke???????????????

sebab aku tahu benda tu TOP Urgent ...smpi 2 berkali2 aku check semalam sebelum courier.....depa bising bukan ape2 sebab masing 2 dah nak dok cuti esok..kalo lambat depa jugak yg kena...so aku mangsa keadaan...huhuhuhu..at last baru jap tadi depa call...rupa2nya doc tu ada cuma salah hantar dept lain.....lain kali check betul2 jgn nak dok salah kan orang lain...macam nak giler aku hari nie dari pagi smpi ke petang...calling sana calling sini sebab nak cari benda tu jer...#%^^^&^&&((09!!!


P/s : Doakan aku esok ada interview..kat Sunway......harap2 dapat...sebab dokat sgt ngan umah den..........

4 comments:

arina said...

good luck interview ekk! bestnya opis dekat ngan rumah!!

all the best!!

mamaaina said...

thanks sis,

intanmaria said...

good luck for yer interview..
nanti dapat good news..habaq kat blog ye..
=D

mamaaina said...

thanks kak intan..