Sunday, December 14, 2008

Happy 2nd Birthday My Lil. Princess(hapdate)

Control cun..baek punya


Tiup punya tiup..hampeh tak terpadam pun candle tu...

dah jadi taska dah umah aku.....punya bz lepas potong cake baru tukar baju..

Antara member2 ex-UiTM aku yg datang (from left Wahida,Padel n Heny)
Hari nie tepat 9.42 pagi 14 Dec Nur Aina Sarah genap 2 tahun. Terlalu pantas masa berlalu dalam tak sedar sudah meningkat ketahun ke 2 wujudnya permata hati insan teristimewa dalam dakapan kami suami isteri. Syukur Alhamdulilah Aina membesar dengan sihat dan memberi kami senyuman gelak tawa yang tak sudah dengan keletahnya.

Sambutan Hari Jadi kami raikan dengan suasana sederhana dengan menjemput rakan2 dan ahli keluarga terdekat sahaja.Tapi penat jugalah.... memasak,melayan tetamu...yang tak putus2.

~~~ byk lagi gambar yg ingatkan nak di upload..tapi Maxis malam nie sengal lah pulak....nantilah aku update later.

Posted by Picasa

8 comments:

arina said...

happy besday dearest aina! semoga jadi anak yang solehah!

:)

mamadanish said...

Happy birthday to aina..
MAy Allah bless you...
*Danish kirim salam*
heheh

wanie said...

happy birthday aina..semoga jadi kebangaan keluarga bila besar nanti

mamaaina said...

thanks auntie2 semua....:-))

::Umi Sufira:: said...

Walaupon saya pendatang asing di blog ini..tetap juga nak wish Happy belated birthday Aina...lahir hujung tahun ye..semoga membesar jadi anak yang solehah..amin=D

mamaaina said...

Thanks..umi sufira...

takder maknanya pendatang asing gitu......
pendatang yg dialu2 kan adalah.....

NUR said...

happy birthday aina!
semoga berkat umur murah rezeki & jadi puteri yg solehah!Amennnn..

mamaaina said...

Thanks Nur,
amin