Thursday, May 26, 2011

Akhirnya..! I Tergoda...u...

Kuang...kuang....sekali tergoda juga dgn Big Sales Air Asia.Setelah sessi suai padan a few place yg patut atau tak patut pi..ntah mcm mana Kota Bahru yg jadi pilihan untuk sessi jalan2 cari pasal next year.Done booking for flight on May 2012.Setahun lagi beb..sempat kumpul duit nak shopping sakan nanti .

Tapi berbaloi222 sebabnya, 2 adult 2 child pi balik hanya RM60 sajo yer!!!!!!!!! saper nak bagi kan....:-P
Kalau tak jadi pegi pun,takderlah frust sgt pun nanti.....kan kan kan .

P/s : Setelah sessi melepas kan sabar yg amat semalam selesai,dah mereka itu seolah2 insaf sekejap....nak tegur saya macam selalu pun takut (sebab tak pernahkan tengok saya mengamuk)...saya rasa amatlah lega.....kerana apa yg disimpan dapat dilepaskan.Lepas ni don't play2 bila hntr assignment kat saya,amaran keras sudah dibagi CAMPAK / KOYAK bagi assignment yg mcm sampah!


1 comment:

ariana's said...

mmg Air asia selalu ada offer tiket murah.kena rajin check, lagi satu kena booking awal. Macam akak pernah ke Langkawi ngan harga yg sgt murah last year, tp kena booking 4 ke 5 bulan sebeblum pergi tu..