Monday, May 30, 2011

Meremang bulu! Ish!


Petang tadi baru perasan sarang lebah ni,tu pun sebab jiran sebelah beritahu.Meremang bulu tengkuk beb,betui2 dekat cermin luar bilik tengah tempat kanak2 ribena beronggeng. Adus......nak call org yg sepatutnya dah lepas office hour.Jawabnya,esok pagilah jerlah.
Sampai ada member dah perli,"rumah ko ni,macam2 ada sarang burung lah,smpi sarang lebah pun suka".

Oklah tu,tak payah pi jauh2 nak ke zoo.hehehehe.Tulah padahnya kalau rumah betui2 depan ladang getah,nak buek camno,dah nama kuarters terimalah seadanya.JAnji kita tak kacau depa kan!


2 comments:

ariana's said...

Besarnya..dah lama ke sarang tu?
dah tu..macmn nak buang, panggil siapa ye? geli jg akak tgk..

rohaadam said...

rasanya baru sebab,petang semalam baru perasan.Lagipun sabtu ahad hari tu takde rumah kak.sat lagi maintanace buat.