Monday, June 20, 2011

Eagle Ranch Resort PD

Kami celebrate 6th anniversary & hari bapa di Eagle Ranch Resort PD  semalam  & hari ni. Kebetulan tempat ni,dekat je dari rumah,so malas lama2 on the road,kami pun decide ke sini je.Dalam 20 minit dah sampai.Best sebab banyak aktiviti yg boleh dilaksanakan di sini. Room pun unik dan bersih.Rate memuaskan.Breakfast buffet sempoi jer,tapi oklah.Persekitaran bersih,unik & staff pun friendly.

Untuk company yg nak adakan team building pun sesuai sangat.Sebab kemudahan untuk team building semua ada.Sebab kami pilih resort ni untuk percutian yg singkat kerana,location,rate,concept dan aktiviti2 yg disediakan.Bosan juga kalau selalu sangat lepak hotel2 tepi laut kan,so sekali sekala meh jengah resort yg ala2 red-indan ni.

Layan jer gambar ni yer.
Bandwagon,kita org stay kat tingkat atas.Best! Unik coz semua daripada kayu.

Bandwagon from other side.

Ada loteng kat atas tu,blh lepak2 kalau nak ler.

Jakuzi.

Dapat juga naik kereta kuda ni.

Mr Hubby & Aina laya Go-Kart.


Teppees

Budak kecik ni,tak nak masuk pelampung,nak berendam jer...konon2 terrer lah.

Kanak2 red Indian






2 comments:

ariana's said...

Akak baru je balik dari PD minggu lepas..nak cari juga Extreme park yg ada go kart tu lah.., tp tak jumpa..
Kami cuma nampak papan iklan nya je..tp tak cari beria lah, sbb pergi pun satu hari je..

rohaadam said...

extreme park tu depan lagi sebelum tiara beach