Saturday, September 1, 2007

Balik Kampung

Yahoo!!suka la Aina hari balik kampung .Bertolak dari Puchong pukul 8 am sampai Gemas around 10.30 am.Tengok2 rumah sebelah ramainya orang ader kenduri rupanya...langkah kanan nampak nya kitaorg makan nasi kenduri lah.Sebelum sampai tadi hubby sempat singgah Kuala Pilah apalagi beli favourite ulam dia lah PETAI.Banyak betui borong mentang2 murah,mana nak dapat kat KL hega macam tu....
My sis dah sampai dulu sebab dia start cuti on Thursday...sukalah cousin Aina tu,si YUYU and AYOI bila namapak mangsa buli diaorg datang..hehehe.
Esok balik Segamat to attend my cousin wedding.Maybe tidoq umah atuk,lama tak balik tengok dia...cam mane lah atuk aku tu...

2 comments:

wanie said...

best nye aina balik kg..dok puchong ye...kat mana?

Bonda^Aina said...

kinrara...wanie duk Puchong jugaj ker?