Thursday, September 11, 2008

For MIL


Lunch time tadi sempat ke First Lady Ampang Park, carikan jubah for MIL and SIL (adik Mr Hubby) huhuhu...First Lady jer mampu...Munawarah tak mampu lagi den ....hehheheee.Design kureng sikit tapi dapat gak lah yang berkenan dihati.Disebabkan this year beraya kampung aku di N9 n Segamat so jubah tu just courier jer....sebab raya ke3 baru balik Penang.Raya utara selatan lah aku tahun nie...apo nak buat dah anak mak...kenalah juga balik kampung MrHubby.

7 comments:

Cik Puan Mimi said...

raya kat segamat kat maner.. kg kita kat kg. jawa.. nak ngala ke medoi tu...

mamaaina said...

lah dah dekat la tu...rumah atuk kat Medoi.....memang kalo raya balik sana dulu.huhuhu boleh jumpa yer..:-))

mamaaina said...

OOO cik puan mimi..hihihi..

nak tanya sikit boleh...ur age same dengan my sister lah..n dia sekolah kat sekolah dato' bentara tu ...cik puan sekolah mana yer..mana tahu kenal my sis..sebab dia memang duk dengan atuk kat medoi smpi habis sekolah menengah.

nonie said...

wah bagi idea la kat nonie nak bagi apa kat MIL thn ni... tak beli apa2 pun sbb cam ekonomi meleset... carik2 tudung ari tu pun cam takde yg berkenan di hati... so ke 1st lady mungkin ada yg jumpa nanti hehe...harga pun mampu beli :)

mamaaina said...

nonie,

memang bajet this year..sebab dua2 kampung kena balik..utara selatan pulak tu...parah ....tol n minyak...poning kepala MrHubby....kalo sy tak kisah....balik Johor pun enuff..tp Mr Hubby nak juga balik penang..so biar dia yg pening.....

Yan said...

alalala.. kita tak reti belikan hadiah ni.. last time, bila MIL dah pilih jubah yang dia kenan, kita jadik tukang bayar je..

mamaaina said...

cik Yan,
itupun call dia dulu,dia prefer mana..ingat kan nak belikan ready make baju kurung..tp dia prefer jubah..sonang sikit....