Saturday, September 6, 2008

Menu berbuka di hari Sabtu

Kerabu sotong,suon dan kacang botol

Daging masak Black Pepper (siap ada hiasan lagi tau..kasi selera terangkat sikit)

Ha!!! hari ni just berbuka di rumah saja....menu hari nie adalah air tangan saya...so Mr Hubby just jadi tukang sibuk jer......dia tukang tabur garam sajer yer...selebihnya saya yang buat.....

Sepanjang hari hujankan...mula plan nak pi salah satu warehouse sales yg diadakan tak pun pi Jusco ....at last Mr Hubby ajak melepak kat rumah jer........

Lepas buka jer..Aina start buat hal.... start tarik baba dia ajak kuar siap ambil kasut dah.....aku pun suggest pi Jusco dekat sikit boleh cuci mata ...

Aina bila kuar jer...sengih memanjang.......sampai Jusco duk main kejar2 ngan dia..tak boleh nak shopping pun...duk tengok dia jer...

Singgah Secret Recipe.....beli 2 slices of cake of course choc. n brownies walnut...and chau balik rumah terus.



2 comments:

NUR said...

weiii...cam same je kite punye wave length..i pun msk daging black pepper hari sabtu tuh...hehehe!

mamaaina said...

Nur...

nasib baik tak dok berjiran kalo tukar2 lauk...adalah kes bagi lauk yg sama pulak...hihihi