Friday, April 29, 2011

@ Batu Feringgi

Hari ni balik Penang ,tapi adik saya dah booking kan bank negara resort di bt feringgi untuk sehari ni, harus mak setuju jer kan...hehehehe.Lagi2 sebelah Hard Rock.Esok baru terhegeh2lah balik Tasek Gelugor...huhuhuhu.Janji enjoy dulu hari ni.
Yang penting tadi ke Gurney Drive...melantak Pasembor berirama yang super umphhhh tu...best2!

Layan gambar..jerlah yer.Ponat ni sehari on the road dari Melaka ke Penang..petang ronda satu pulau smpi Balik Pulau pun kita org terjah.





2 comments:

mariaariffbaby.com said...

best nya berjalan ke penang
kak intan dah lama banget tak p penang...
jap..nak kira balik..hah, dah 5 tahun ..

plan tahun 2012 la..
:)

jom p USS

rohaadam said...

masukkan penang dlm calender cuti cepat2 for next year tau,makan superb kat sana.
USS plan next year lah k.intan,tu pun kalo bajet ada....blh singgah jb nanti..