Wednesday, April 27, 2011

Ke Pesta Buku PWTC




Pagi tadi sehari suntuk di PWTC,cari latest hospitality book untuk stock library.Pergi pun by transport jabatan,oklah tu...setiap jurusan wakil seorang pengajar.
Ada koje giler nak belek2 satu-satu buku kat setiap booth tu,so kerja senang just direct PIC dapatkan list jer..hehehehehehe.
Ikutkan tak payah nak pi Pesta Buku ni bagai,just contact jer Publisher & order....tapi sudah arahan jabatan kan..haruslah kena ikutkan.Tapi bagus jugak,at least dapat juga usha2 buku yg lain.

3 comments:

ariana's said...

Oh..pesta buku ye..My brother pun ada buka gerai kat situ....Inteam production..:)

intanmaria said...

beshnya!!!
:)

rohaadam said...

ariana's: sudah arahan kan,harus terjah jer...best gak

k.intan: best mmg best.....;-)