Saturday, April 2, 2011

Pagi Sabtu :Pantai Klebang + Econsave Sg Udang


Sebenarnya tak tahu nak ke mana hari ni,so ronda-ronda by car je tepi Pantai Klebang..tak keluar kereta pun..malas nak berpasir2. Aina dah meroyan bila tengok layang-layang tu.Mama dia je malas nak layan.Zalim kan ! Lepas tu breakfast kat kedai makan tepi jalan Pantai Klebang tu.....jauh sikitlah nak nampak pantai sebab pantai tu kan dah kena tambak.

Sebelum balik,singgah sat Econsave Sg Udang,apa lagi beli barang-brang dapur lah yer.Biasalah hujung2 minggu ni,mood memasak tu di paras kemuncak kan?


A.Yang best Econsave ni,org tak ramai tapi barang2 basah banyak pilihan & fresh.
B.Whole Chicken : RM6.49/kg
C. Ikan pun banyak pilihan
D. Big Boss massage jap,penat sangat agaknya,KL-Melaka-KL setiap minggu

Nota Kaki : Total Pageviews semakin menghampiri angka 5555. Jangan lupa yer capture & Prt SC.

3 comments:

knv said...

sg udang? hahahahha tu kampung akak tuh! :D

ariana's said...

Samalah aktiviti kita hari ni.., akak pun g beli barang dapor..stok untuk sebulan..:)

rohaadam said...

knv: sis,yer ke?sg udang tang mana tu

Ariana:Kak,awat blog akak sy tak blh loading erk?