Sunday, April 17, 2011

EduQuest Camp Petronas

Minggu ni memang sibuk + memenatkan . Lepas jer habis training kat Taylor's Jumaat lepas,sekali mak call suruh bawakkan adik bongsu saya ke UTP untuk program EduQuest Camp Petronas for scholarship bagi budak2 lepasan SPM. kuang kuang  ponat seh..kesian pulak kan...dah  namanya adik kenalah bawakkan. Sudahlah sampai Isnin program nyer.

Dan sekarang kami,dah berada di Ipoh.Semalam sampai... sebab pendaftaran start 8 pagi tadi.Melilau juga cari hotel di Tronoh . Nasib baik dah dua kali sampai kat sana.At least tak lah sesat barat.At last....kita org decide stay kat Ipoh jerlah.Akhirnya check in di Grand View Hotel  betul2 area pasar pagi Ahad ala2 flea market tu...best gak erk...heheheheh.

Aina with Mak Cu

View Ipoh Flea Market from  Hotel Room

Lepas je hantar adik saya tu,kami pun balik semula ke Ipoh..sebabnya camp tu 2 hari 1 malam..dan dia stay kat hostel UTP.Ada lah sesi ceramah,penilaian & temuduga.Chaiyokkkk yer ....Dan kami..blur kat dalam bilik hotel ni,tak tau nak ke mana...penat training pun tak habis ni..tarik selimut ZZZZzzz pun best gak ni.

2 comments:

linziana said...

hi mommy gojes...me berblogwalking sambil tinggalkan foot note kat sini :)

mariaariffbaby.com said...

wah..misti letih kan..
:)