Tuesday, July 15, 2008

On Leave + Ayat-ayat Cinta

Ha!hari nie aku ambik leave coz ada exam..petang nie.So,pagi td hantar Aina ke nursery untuk tidak menganggu mama dia membaca.Sempat gak aku mengemas rumah nie...kalo tak macam kapal karam.


Aku dah dapat this book,order thru' online MPH,punya malas nak membeli....n selamat smpi last Saturday tu pun aku tak de rumah, nasib baik jiran aku tolong terima courier tu.

Tak start membaca pun, org lain dah berapa kali khatam,aku baru terhegeh2 nak membaca...tak de masa lah wei...habis exam hari nie..baru aku start membelek kot.Sebab aku beli this buku,dgr kata feedback from readers semua memberangsangkan...so apa salahnya kalo aku pun baca jugak erk.

5 comments:

wanie said...

wanie dah lama tak membaca buku..buku kat rumah tak habis2 baca lagi...hehehe

Nazathul Hamimi said...

salam... suka baca novel yer?? sya pun suka.. nak2 alaf 21 memang syok abis.

tengok novel ayat-ayat cinta ni cam best yer.. nanti nak try cari le

mamaaina said...

wanie n nazathul,
kekadang memang teringin sgt nak membaca...tp masa tu amt terhad, time free time tu lah sibuk nak tido,nak relax...kekadang curi2 gak membaca nie...

mami hafiy said...

nanti mama aina buatla summary. saya malas nak baca tp org ckp buku ni best ehhehe.

mamaaina said...

mami hafiy,
letih gak nak wat summary nie,mane tak nyer dah 2 hari mebaca baru page 34..suku pun tak smpi.Kalo dulu satu malam boleh khatam satu novel.Skg..ade je benda yg menganggu mood membaca tu...malam pulak cpt je ngantuk..letih!bila lah nak khatam nie.