Saturday, November 22, 2008

Luv SRK n Kajol






Nielah aktiviti aku hari nie.....layanzzzz......

Takder apa nak buat kat rumah....kemas punya kemas sekali nampak cd Khabi Kushi Kabhie Gham...so layan lah apa lagi.....salah satu my fav movie....
Kan aku plan nak pi Desa Water Park...cancel .... da.....plan bertukar next month..ingat nak buat gathering sekalik ngan member2 lama...
So tak buat apa kat rumah.....sambil layan Aina...lepak....tgk cerita nielah...yg kelakar tu Aina sekali menari bila dgr lagu2 dalam filem nie...aduh anak aku terjebak pulak dgn citer industan.

2 comments:

mamadanish said...

wakakkaa..
i luv SRK toooooooooooooo
Tapi sejak kawin ni dah kurang update sal hal dia cos..biasalah ayahdanish...tak suka citer hindustan..

Selalu perli SRK i..bangla..menci..

mamaaina said...

mamadanish.
i hanya ada mood tgk hindustan kalo SRK yang berlakon...lagi2 kalo ada kajol.
tu lah pasal..sejak kahwin...nie..kerang sikit ambik tahu perkembangan SRK...last tgk latest movie dia om shanti om...tu pun kat TV 2 masa malam depavali....