Thursday, November 13, 2008

Update jer...

Nampaknya produktiviti aku menurun bulan nie.... entry blog berkurangan yer puan-puan.Bukan apa ..bila timbul penyakit M, takde sesiapa yang boleh membantu kecuali diri sendiri.Lagi pun last week kan aku kurang sihat sikit, so mood untuk memblogging pun kureng.Alhamdulilah,this week sudah ok...aku kembali cergas cerdas dan bersemangat.

Chewah....nampaknya semangat untuk bekerja sudah kembali..tp akhir2 tahun cam gini biasalah department aku......slow moving sikit..... so byk lah melepak2 kat office tu sambil mencari2 kerja baru..gatal sungguh nak bertukar angin kan aku nie...aku bukan apa..kerja sini ok...bos ok...cuma....benefit kureng sikit...staff bolehlah......cuma enviroment kureng happening berbanding tempat kerja lama......maybe...staff2 kat sini semua sudah berumur...kot..tak boleh masuk ngan kepala aku.Tapi masalah nya...aku malas betul nak attend interview..pi apply rajin bila depa call , mula2 bersemangat nak pi..tapi last minute aku cancel..giloz sungguh.Daripada 4 temuduga yg aku dapat cuma satu jer yg aku pi.....gatai sungguh yg pi apply byk2 tu apahal kan.

Ignore jerlah..lepas nie kalo ada peluang yg lebih baik...harus aku cuba kan.

Tiba2 idea..untuk merapu hilang.ngantuk beb.ok chau..esok sambung.

5 comments:

::Umi Sufira:: said...
This comment has been removed by the author.
::Umi Sufira:: said...

Salam perkenalan!=D banyaknya interview hehe..gud luck for the interview=D

mamaaina said...

hye..umi sufira,

Salam....
thanks

NUR said...

yuuhuuu...where r u?sonyap jo..

mamaaina said...

hye..nur


ado kek sini..ha..
sajo,,sonyap mood memblogging takdak....