Wednesday, November 19, 2008

Missing them so much (Aina's cousin)

Mariem

Yusouf


Yunoes
Mereka2 nie merangkap anak2 buah Mr Hubby......anak kakak Mr Hubby. Semuanya dah menetap semula di Morocco ikut bapa dia org ngan SIL aku sekali.
Missing them so much.Aku tahu Aina pun mesti rindu bangat dgn cousin2 dia nie.
Dulu every weekend....sure kita org melepak kat rumah depa, kecoh n happening. Since dia org dah menetap di Morocco sejak penghujung August lepas, rasa weekend macam semacam jer.
Kalo tidak Aina sure terlompat2 , menjerit2 kalo jumpa cousin2 dia nie....huhuhuhu.Sedih pulak bila teringat kan diaorg....bila lah dapat jumpa balik.Bila pulak SIL nak balik bercuti nie.....
Mak Ngah, Pak Ngah and Aina...Missing you all so much lah dear!!!!!


4 comments:

wanie said...

aina ade cousin kat morocco...mesti rindu sgt kat diorang kan...takpe..nanti leh jalan2 ke morocco lawat diorang

en_me said...

hi akak ittewww.. salammmz

intanmaria said...

em...
semua iras2 anak arab..

admirer esp their nose..mancung..
=D

mamaaina said...

Wanie,

bukan Aina dia rindu mak ngah dia nie pun rindu bangat kat depa...
nak pi sana tak mampu lagilah..kalo mak pak depa sponsor..kecik tapak tangan klcc kitaorg balas..heheheh

en-me
hy

kak intan,
dah bapak dia arab + mak depa anak mami....hidung mcam gitu memang tak boleh dielakkan :-))..Aina jugak ikut hidung mama dia.