Friday, November 21, 2008

Roti Canai oh Roti Canai


Dulu aku bukanlah seorang penggemar roti canai....tak tahulah sejak bila aku start addicted dgn roti canai nie.........
Sekarang nie aku terbayang2 roti canai.....lapar......!!
Lagi2 skg ada Restaurant mamak baru buka kat sebelah apartment aku........sedap wo.......meleleh dah ayaq liur nie......
Lagi satu aku admirer bangat roti canai kat NZ Restaurant....selalunya...kalo pagi2 kat office sanggup aku ke Menara Standard Chatered tu...mencari roti canai ni.....
Nota : Sebenarnya entry nie adalah kerana aku Lapar!!!!!

3 comments:

wanie said...

sedap nye roti canai..teringin pulak dah ni..dah la mmg tgh lapo..

NUR said...

wehh..lapo gak laa tgk roti tu..

mamaaina said...

Wanie n Nur,

adakah gambar itu membuat kamu semua lapar......tak per......restaurant mamak ada di mana2 shj...:-))