Tuesday, February 10, 2009

Barney addicted

Akibat pengaruh cd..inilah kesannya..makan cd..tidur cd ......mandi cd. Tapi tetap ada hadnya!!

Sekarang kalo merajuk dah pandai demand..kena buka CD esp. Barney show. Fuh ! letih nak melayan....kekadang tu kena sorok...sampai dah tak boleh nak buat ape baru keluar kan.

Tgklah...tu....sampai mama ngan baba dia kena paksa menari sama.

4 comments:

Nurhayati said...

Zara nye faveret pun Barney gak.. paling suka song I Love U.. hihih
skang ni dah byk koleksi cd dia.. tapi paham ke idak wallahualam.. =)

mamaaina said...

yati,

hihihi,
anggap jer lah faham kan.:-))

mamadanish said...

mamaaina,
Budak2 december ni kan..mmg sentiasa awet muda kan..diorang lah nampak paling baby skali kan?

DAnish tu even dah 2 yrs old...tapi stil baby hahah

mamaaina said...

tu lah pasal,
lagi2 tang rambut yg ciput tu...
rasa macam baby jer bila tgk

lagi2 bila dia pun perasan baby jugak