Friday, February 6, 2009

Tukar layout?

Bila angin bosan sampai seru, lantas dengan penuh semangat..
.
.
.

Tara...aku changed layout again!!!!korang janganlah bosan dengan layout template kali..ni..sebab aku sudah tiada idea...ditambah mood kemalasan yang diharungi sekali(bahasa apa kah ini)...lantas aku clik and choose this type of layout sebagai pengganti yang baru....maksudnya? Aku nie memang cepat bosan....nasib baik aku tak cepat bosan dgn laki aku ... (:-P)
.
.
.
.
Oklah..kita masuk another story . Kalo korang perasan lah tu pun kalo korang baca post lama aku di sini, semalam depa called me, bertanya kan sekiranya depa call my reference yang aku bagi tu ok tak? aku tak kisah...cuma depa takut lah sekiranya bos aku nanti banyak songeh lah pulak kan. Oklah, aku ckp why not u call my celleague jer (officemate aku nie masih tak tahu cerita yg aku pergi interview..ada terkejut beruk kalau dia receive that call).
so, awal pagi tadi that girl from HR pun call, my celleaque punya terkejut..lama gak dia org cit cat2 abt aku lah....
so far apa yg aku dgr....depa cit cat2 yang baik2 jer ...haruslah kan..dah aku duduk depan ko takkan nak kutuk2....

celleaque aku tu super2 senior dari aku...bila tahu aku nak change job jer...dia dah mengalabah....sape nak handle ni ..sape nak buat tu.....u pi lah jumpa bos mintak naik gaji(kihkihkih) baru ko sedar ke betapa penting nya aku di sini?
Tak pe, aku just biar dulu..kalo betul2 depa nak hire aku.....baru aku bincang balik dgn bos...tapi mana yg offer lebih baik harus lah kita grab..yer tak?

oklah....selamat bercuti u all ........happy Thaipusam kepada yg celebrate key.



Pinjaman Koperasi Kowamas Kerajaan & Badan Berkanun (5.53% Setahun Shj) Konsep Al-Inah

7 comments:

weeda said...

Alo Pn Roha...saya berminat dengan blog anda...boleh kenal???sila belanja kalo dapat keje baru yer :)

mamaaina said...

uittt

ida kah itu?
terjah jugak ko ke blog aku yer?

weeda said...

baru belaja2 wat blog hehehe :)

rizza said...

tak sakit mata...(sooo sorry...seblum ni warna merah tu telah membuat kan mata ku pedih.. hehhe)

mamaaina said...

smpi hati dikau cik rizza ..sakit mata yer!!! hahahaha

rizza said...

wei.. betul la ni.. tu pasal saya jarang komen.. jenuh mata ko tengok warna merah menyala dulu.. huihihii ni ok le sikit... jgn kecik ati ye..

mamaaina said...

rizza,

tak kecik pong..besar ada :-))