Monday, January 19, 2009

2nd Interview

Masih ingat this entry? Ha..tadi aku half day....pi 2nd interview with HR kat situlah. 2nd interview nie just borak2 kosong jer dgn HR....abt benefit, salary, pastu just soal balik a few question yg dah ditanya masa 1st interview hari tu. Apapun, aku memang puas hati..terutamanya tang benefit tu....moga2 kalo ader rezeki ..dapatlah yer. Depa habaq lepas CNY baru tahu result macamana.

Next week aku ada satu lagi interview with SPA, aku pun tak sangka ada panggilan temuduga nie....aku ingat just surat pemberitahuan yang temuduga bulan 10 hari tu fail.harap2 kali nie adalah rezeki.Amin.

Memang salah satu azam aku this year adalah utk tukar kerja!!!!!! Doakan aku yer.

P/s : AlFatihah buat jiran aku yang suaminya telah pulang ke rahmatullah malam tadi, kebetulan pula arwah adalah satu company dengan aku, arwah menghidap penyakit Tibi, muntah darah pagi semalam pengsan dan jatuh dalam bilik air.Arwah meninggalkan seorang balu dan 3 orang anak yg masih kecil. Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan para solehin.AlFatihah.

2 comments:

intanmaria said...

:)
dear, good luck k..
hope sangkut salah satu..

kak intan nya new year resolution pun, nak cari kerja baru..better than now..
wish me luck..

mamaaina said...

thanks

wish gd luck to u too..:-))