Thursday, January 22, 2009

Malas

Lately nie, aku memang malas tahap dewa update blog. Tahap kemalasan tu membuak2......rasa macam byk jer nak story..tapi tetiba jer idea tu hilang di tiup angin :-P
Esok, aku dah start leave smpi 27hb . Balik penang na...jumpa mak mentua.....
So, alang2 balik Penang boleh cuti2 Malaysia sekali kan.
Hajat dihati nak pi kesini :

Best tak ? ada sesapa yg dah terjah..citer lah sikit

tak pun ke sini :

dan ini


2 comments:

liwaniel said...

kalau nak pegi zoo taiping tu pegi siang la..tak yah la pegi night safari..gelap gelita..susah nak nampak haiwan nye..

tu org utan island kat bukit merah ke?..wanie pernah jugak pegi situ..

mamaaina said...

wanie,
tulah pasal sekalik MR Hubby kata tak pyh lah pi malam..takut pulak Aina kang.

yups
kat bt merah tu.