Sunday, March 28, 2010

Persiapan untuk Esok


Persiapan untuk esok,cooler bag (utk transfer EBM yg dah dicairkan ke taska,masuk dlm botol siap2 senang pengasuh tu just panaskan jer).Nasib baik taska tingkat bawah kuartes ni jer.Semangat membara untuk mengepam di ofis,stok EBM tinggal sikit,hari tu masa nak angkut balik Melaka,boleh fridge kat rumah Puchong tu buat hal tetiba frost,habis EBM aku,tinggal 10 btl jer dpt diselamatkan,yg lain habis cair...!


Budak kecik yg akan memulakan alam taska esok,suka erk! Jangan buat hal esok yer........minum susu mama bekalkan tu elok2,gelak2 jugak......



Dengar tau Aleeya! Jgn nakal2 lunch hour mama lari sat pi bagi direct feeding..key!

2 comments:

mariaariffbaby said...

roha..
really tabik spring with u la..

kak intan wil follow u..azam for 2nd baby ni
=D

rohaadam said...

kak intan tak payah tabik2,baru
1st step nie...

kalo jalan2 Melaka,singgah umh tau....lama x jumpa kan..hari tu balik raya haji jumpa com & Farha jer.