Sunday, March 21, 2010

Ronda-ronda Hari Minggu



Kami ber4 ke IOI Mall tadi petang,fobia hari tu dah hilang sikit. So,tadi dapat handle depa dgn lancar.Cuma tak kosa nak shopping dalam Jusco,ramai sangat org,lagi2 tgh sales....nak membayar pun beratur panjang....ish..rimas aku tau.

So,x jadi bershoping2 dalam Jusco kami ke Reject Shop jer,baju budak2 ni pun ok,lagi cun dari  Jusco tu....untuk mengelakkan Aina daripada menjadi tidak terkawal, dia diberi tugas memegang bakul,dan dia memberi kerjasama yg amat baik,bila tak larat bawak bakul tu,dia just tolak atas lantai jer...lawak gak..hihihi.

3 comments:

Ealyie said...

Beb, hang ada pouch sling tak? Ok jgak guna tu utk bawak NB.. :D

mariaariffbaby said...

rajin kak aina..
tolak stroller adik aleeya
=D

rohaadam said...

Ealyie,
ok jugk kan kalo ada pouch sling,nanti lah difikir2kan.Tunggu gaji lah...tu lah gaji awal last mth pun susah.

Kak Intan,
Rajin sekojap jer tu...pastu ngandu "penatlah mama"