Thursday, January 3, 2008

Motivation

Semua orang need da motivation to build up personal achievement.So,sekarang aku really need da motivation..to achieve all my 2008 goals.Lagi2 early January ni aku tersangat2 lah memerlukannya macam rasa down kejap.....but aku tahu I need to wake up from mimpi2 yag tak pasti dan aku mesti merealisasikan all my dream before umur aku sampai ke angka 3+.Aku masih ader 4 years++ untuk menjadikan all my dream come true.
Why people nowadays always thinking about money especially...sebab jawapan nyer senang jer kan...dunia sekarang memang dunia duitan....

MOTIVATION for me.....
(nampaknya aku lah yang kena motivate kan diri aku sendiri)
Go!!Go!!Go!!

Don't make your goals too easy; you'll be cheating yourself.

2 comments:

anamiraa said...

dear sis,
don't worry, masih muda lagi...! yes go grab your dreams! don't even let 1 year go to waste! (sebenarnya cepat aje setahun tu berlalu!)

have fun achieving your goals! can always come to me for motivation! i've got loads to share ;-)))

mamaaina said...

Sis Ana,
Thanks dear....
lepas nie kalo rasa down jer....sis kena rela menjadi penguat semangat yer....:-))