Tuesday, January 1, 2008

Goodbye 2007 and Welcome 2008

Bye bye 2007 and welcome 2008.2008 just began and first of all I want to wish everyone a HAPPY NEW YEAR semoga tahun nie lebih bermakna.

Walaupun aku tahu ada some wishlist yg tak kesampaian last year, I'll continue to bring my wishlist last year untuk direalisasikan this year.

Aku dah senaraikan 10 wishlist for this year harap2 semua tu akan tercapai.Semua perancangan aku dah senaraikan dan insyaAllah akan terlaksana.

New year eve just celebrate kat rumah SIL coz condo dia betul2 opposite KLCC try ambil gambar masa bunga api tapi tak clearlah hampeh....

2 comments:

nonie said...

Selamat tahun baru mamaaina & family... semoga tahun mendatang ini membawa lebih kebahagian & kecemerlangan buat kalian.. AMIN!!!

mamaaina said...

thanks
nonie....semoga nonie and da family pun mendapat keberkatan dariNya dalam menempuh 2008