Friday, January 18, 2008

Gatal Tangan

Disebabkan kegatalan tangan aku semalam...try to customize layout blogger...so layout aku semalam jadi haru biru...sampai aku blur tak tahu nak buat aper..ntah macam mana aku ter switch template..lagi2 bila aku try to edit new HTML template ..n blogger reject the request...langsung macam2 coding yg kuar...biru mata aku...kihkih..tulah aku nie kan gatal menukar...lagi satu habit buruk aku nie cepat boring tengok sesuatu benda tu...n start lah tangan aku nie menggodek...padahal...dah ler this week kejer menimbun...sempat lagi tu....ishhhhhhhh..
Ah forget it....!!!

Ha....esok ader carnival company aku kat Bukit Jalil Golf Club...hahahaha...suppose staff kena beli one booklet coupon to entry, RM10 per booklet...yang syok nyer aku dapat free jer....bos aku yg baik hati tu bagi....bukan skit wei.....RM200 tu...melantak lah aku kat sana..apalagi aku contact my Sis and SIL to join da group...n depa terus confirm to follow....
Esok boleh aku bersuka ria di sana............. Peace!!!!

2 comments:

anamiraa said...

wehh bestnya! akak paling suka bawak family pi tempat makan vogue2 gitu!

enjoyyy!!!!

mumaina said...

Sis...
nasib baik free Sis...kalo tak kopak gak tengah2 bulan nie...
tulah...kita nie bukan boleh ader masyuk skit..sibuk ligat kepala otak nak fikir makan kat ner....sebab dua2 kaki makan...nasib baik semua lemak terkumpul berpindah kat cik abang..ahhahahhha..