Thursday, March 5, 2009

Clik clik !

Sebenarnya dari pagi semalam hingga ke saat ini kojer aku ialah clik clik DI SINI

Jenuh dah aku check tetapi result yang dinanti2 tak juga muncul....suppose semalam dah keluar result temuduga aku tu...tetapi..hingga saat ini .....ayat nie jer yg keluar

Maaf! Maklumat anda tiada dalam urusan ini.

Ish depa nie betul lah...buat aku ternanti2.

Okie..nak pi check lagi nie ..harap2 adalah sinar baru. :-))

****** Hapdate : 06/03/09 (2:05pm) : still tak update lagi.huhuhu.


2 comments:

intanmaria said...

i'allah..ada rezeki, tak ke mana..

roha cayang,u’ve been tagged
amik tag kt blog tau
take care

mamaaina said...

kak intan,
peluang nak dapat tu tipis bangat..gov tau jer lah kan...huhu..still mengharap...kalau ada rezeki alhamdulilah,kalau tak dapat..bukan rezeki lah tu.

okie...jap lagi yer balasan tagged tu.