Tuesday, March 24, 2009

Hapdate

Alhamdulilah...sudah seminggu aku di tempat baru...semua nya berjalan lancar, persekitaran dan rakan sekerja semua ok....kira satu kepala lah. Aku masih dalam proses belajar banyak benda, sebelum ditugaskan handle any course . Buat pengetahuan aku bukan bekerja dalam gov tapi di salah sebuah Uni. College di Sunway nie. Result SPA tu sampai sekarang aku masih tak tahu, setiap hari check dalam website depa still tak update....tension gue. Yang datang surat panggilan temuduga lagi, lepas nie malas dah aku nak pi.


Ok Chau..

*** tO wAHida n kak Intan...hutang tagged nanti ku bayar.Sori.


1 comment:

intanmaria said...

hehehe..
takpa..
kak intan faham