Wednesday, March 4, 2009

Penyakit M

Berkarat sudah blog ini apabila tuan punya nya sudah lama tidak update. Bukan apa,cuma penyakit M kalau datang...memang tak dapek nak menolong.
Lagipun., sekarang nie aku sibuk settle kan kerja2 yang bakal aku tinggal kan di sini....menimbun pulak tu...coz last day aku di sini on 10 March, so kiranya dapat lah bercuti sebelum start bekerja di tempat baru on 16th March.
.
.
..
Think..! Think!kejsap yer tgh cari bahan untuk update dalam blog nie

2 comments:

intanmaria said...

em..
kak intan kekadang pun tak tahu nak update..
yeah..kekadang blur..
sometimes tepu lak idea..
=D

mamaaina said...

blur kan...idea ada..tapi nak menaip nya malas