Friday, March 6, 2009

Hari2 Terakhir

Fuh! hari-hari terakhir.....di company nie, di office ni, di meja dan kerusi ni, di depan PC nie....
lepas nie semua saat kat sini pasti aku rindu yang amat sangat. 10 March adalah hari terakhir aku di sini. Selepas itu, 16th March bermulalah episod baru aku di tempat baru.

Jika nak disenaraikan pasti banyak yg aku akan rindui di sini

1) saat bersarapan dan lunch together2 dengan MR Hubby~~~ saat yg pasti aku rindui lepas nie sekarang nie pun dah terasa since Mr Hubby sudah transfer ke HQ start early month hari tu.

2)saat meroyan di Pavillion, Sg Wang,Lot 10, Bazar belakang The Weld dll. Lepas nie aku meroyan pulak lah kat Sunway Pyramid.

3) saat bersenang lenang bila waktu petang ~ bos aku selalu chau awal dalam pukul 4 dah blah..so lepas tu waktu enjoy kalo tak bz ` tapi lepas nie.....huhuhu

4) saat merindui balik awal ~ aku selalu chau pukul 5 (bos suruh ok) w/pun punch out pukul 6 ,
tgk betapa mulia hati bos aku~ yg pasti akan ku rindui kebaikan bos aku tu

5) rakan2 sekerja yg kekadang bikin hati aku panas tapi sbnrnya depa tetap best dan baik ngan aku. Ms Sia & Mr Chooi u're the best (depa baca tak blog aku nie)

6) saat mintak cuti suka hati bapak aku~ bos just sign jer borang cuti tanpa tanya apa pun ~ bab tu yg aku suka

10 March nie,sbnrnya aku half day, so depa arrange farewell lunch untuk aku .Tapi, disebabkan syg nak tinggalkan depa aku kerja full day lah.



2 comments:

Nur said...

gud luck in ur new job!!mmg sedey nk tinggalkan keje lama..tp kalu dpt yg lbh baik apa salahnyer..

mamaaina said...

TQQ Nur,

harap2 semua berjalan dgn lancar.