Friday, March 6, 2009

Photo folder tagged

This tag comes from my sweet cousin. TQQ

Instructions:-

-Go to your photos folder in your computer.
-Go to the 6th folder of photos. (alamak,byk gambar sudah delete. Semua dalam laptop kat rumah.faham2 jerlah dah nak resign nie,so aku just letak apa yg ada dalam folder yer)
-Go to the 6th picture in that folder.
-Put the picture on your blog and description of it.
-Invite six friends to join the challenge.


Rasanya ramai dah buat tapi aku tagged juga my best friend.IDA buat yer!!!!
-Link them in your blog and let them know they have been challenged.



Okie...Inilah gambar nya!


Masa nie Aina 6/7 bulan kot..lupalah..kat Mid
Valley...tgh sibuk shopping kat Jusco adalah pulak
JOHNSON'S® baby buat roadshow untuk "Baby
of the year" ,secara kebetulan pulak masa tu aku beli produk depa..so dapatlah
snap this picture.
Tak dapat masuk pun.....saja suka2. Time nie
pulak Aina tengah meragam nak tidur,punya seksa nak kasi dia tersenyum....susah
bangat, dah macam badut sarkas dah aku ngan baba dia kat situ.

Okie dah :: settle satu tagged .Ida jangan lupa buat yer!!!!!



4 comments:

intanmaria said...

ala comelnya aina..
=D

mamaaina said...

kak intan,
rindu saat dia masih baby dulu :-))

weeda said...

dah wat dah..huhuhu :P

mamaaina said...

okie..tq