Wednesday, February 23, 2011

Memang Haru

At last, semua kat rumah ni kena jangkitan Chicken Pox. Mr Hubby,Aina & Aleeya semua menjadi mangsa virus chicken pox dari mama dia ni. So,saya pun terpaksa ambik EL 3 hari jaga depa. Tapi tadi sempat jegak lari kejap,running class teori tu pun masak dulu and tidurkan Aleeya baru boleh pergi.

Aina dan Aleeya ni pulak active semacam jer,padahal badan muka dah penuh dgn bintik,tapi alhamdulilah dorang tak merengek sangat badan pun tak panas sangat.

Petang ni pun,kena lari sat utk training kawad mailidur rasul Jumaat ni.Nasib baik duduk quarters jer,senang nak pi lari sana lari sini.

Apapun,semoga cepat sempuh wahai buah hatiku semua!!!!!!!

4 comments:

CikSembang said...

kesian nya.. sy dulu kena selepas pantang bersalin lepas tu baby pulak kena.. dah boleh imagine mcm mana aina n aleeya rasa

rohaadam said...

urmm...tapi dorang ni mcm relax jer..dok active mcm biasa jer...padahal badan muka dah bersepah2 bintik tu..pelik gak.Mama & abah dia smpi tak larat nak bgun time kena.

Sayang.Ibu said...

semoga cepat sembuh semuanya... take care

rohaadam said...

thanks yer..