Saturday, February 19, 2011

Mini Camping at Pengkalang Balak





Inilah aktiviti kami,di pagi Sabtu yang aman damai. Lama dah plan tapi duk tertunda jer. Mr hubby dengan pancingnya dan saya dengan kanak-kanak ribena just melepak  kat khemah,makan makan dan makan lagi. Apapun memang best,walaupun sakit tekak duk jerit kan Aina yang tak tau duk diam.

Ikan? urmmmm umpan jer hilang. Ikan2 kat situ dah lali dah,tak payah lah nak perangkap depa.Kata2 kecewa..hahahaha.

2 comments:

Artech said...

Dah follow

nice blog..

http://gigitancnta.blogspot.com

Artech said...

Dah follow

nice blog..

http://gigitancinta.blogspot.com