Friday, March 18, 2011

1st Giveaways. "5555"


First time ok..saya buat GA ni...so simple GA.Nampak Total Pageview saya yang seciput tu? Nama jer blog saya ni since 2007,tapi hampehkan..mana taknya....dulu2 memang tak kisah langsung pasal traffic blog.Sekarang bila dah kembali aktif barulah saya terhegeh2 letak widgets tu.

So,caranya mudah...dapat je capture angka 5555 cepat2 lah...buat entry khas (Print screen ) dan maklumkan kepada saya segera.

Hadiahnya??????? Suprise lah..:-)



4 comments:

kasih.annur said...

saya kah org yg ke 5555 tue ????

rohaadam said...

hihihi..rajin2lh terjah sini yer...slm kenal.

PidaSanglang said...

akan cuba....salam ukhwah

rohaadam said...

thnaks yer..:-)