Sunday, March 20, 2011

Kerana Tugas & Pilihan ; Ku Turutkan

Title sedih pulak hari ini kan. Petang  ni dah balik Melaka. Rasa kejap je cuti 4 hari kan? Apa nak buat kerana tugas yang diamanahkan dan kerana itu lah kerjaya pilihan saya,so berkorban lah apa sahaja.
Itulah risiko as goverment servant, terima dengan redha tempat posting yang ditetapkan.Dalam hati "Janganlah transfer aku jauh2 lepas ni, Melaka tu dah syukurlah sangat....Mr Hubby pun still boleh ulang alik every weekend".

Ok..tak nak moody2....harap hari ni penuh keceriaan. Sat lagi sebelum bertolak balik ke Melaka,pi jemputan kahwin dulu di Wisma Sejarah Jalan Tun Razak ;-)

3 comments:

De'din said...

kerja gomen mmg mcm tu,,
tpi kurang2,,
mmg terjamin dah masa depan !

ariana's said...

demi tugas dan family gak kan..Selamat sampai ke destinasi dan Selamat kembali bertugas..:)

rohaadam said...

De'din :Redha jerlah ;-)
Ariana: Thanks