Sunday, March 27, 2011

Cuti,Masak,Makan dan ZZzzzz

Hujung minggu adalah hari makan makan bagi kami. Dua hari ni Sabtu Ahad,malas nak keluar ke mana..lagi pun Air-cond kereta buat hal....Isnin baru boleh buat service..so lagilah malas nak ke mana-mana.

Sudahnya, duduk rumah ni buat aktiviti mengemukkan badan. Perut kenyang mata pun layu jer. Pagi ni layan lempeng kelapa...gara2 teringat lempeng kelapa kat office hari tu (member belanja 30 keping lempeng kelapa yang sedapppppppp). So hari ni,kami pun layan lempeng kelapa lagi.

# Lempeng yang org belanja Jumaat lepas(sambal dia meletop!)

Minggu ni betul-betul kami menikmati cuti Sabtu Ahad yang relax di rumah.Jap lagi duk fikir menu untuk tengahari pulak.Tengok..makan lagi...!!!!!!!!!Waaaa.........nak diet22222!