Monday, March 7, 2011

Kenapa mesti maki hamun di FB?

Oh please....walau geram macam mana pun kita pada seseorang.....janganlah luah perasaan marah dgn maki hamun secara terbuka di FB.
Dalam tak sedar sebenarnya, itu menunjukkan kelemahan diri kita sendiri.

Kekadang tu pelik dgn perangai manusia ni....perkara kecil diperbesarkan..hingga satu dunia tahu.Orang yang tak tahu boleh jadi tahu.....

Maybe ada yg menyokong dgn status maki hamun kita tu..padahal kita tak tahu yg mengutuk tu menimbun.......ingat2lah.....jagalah adab tak kira di mana kita berada even di wall Facebook.

4 comments:

H Y D E said...

betul tu.. dah jadi trend di FB dah sekarang ni..hmm

latest : Anjing Ganggu Perlawanan Bolasepak Liga Brazil (video)

rohaadam said...

latest trend utk mencari perhatian sebenarnya.

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

cool mom..
chaiyok..
salam dari saya dapat dari blog abg ben..

rohaadam said...

hye! thanks... :-P.....sudi terjah sini.